Toekomstverdelingen: binnenste glazen wanden

Enkele ideeën voor glazen wanden in het appartement

Raumteilung Tricks Innere Glaswände-3

Dankzij de doorschijnende eigenschappen is het glas een perfect materiaal voor ruimteverdeling in kleine appartementen. Een kamer gedeeld door glazen wanden ziet er niet boxy en ingesloten, maar daar voel je je veilig in uw prive-gebied en een aantal.

Maar laat het licht binnen. Alleen glazen wanden kunnen dat doen. Denk aan de moderne kantoren, waar de ruimte wordt verdeeld door veglaste-deuren. Deze deuren zijn bedekt met gordijnen of luiken. Hoge transparantie en een elegant uiterlijk kenmerken deze frameloze glazen wanden met glazen schuifdeur. De verdeling van vaste zijpanelen en schuifdeurelementen varieert afhankelijk van de installatiesituatie. Glazen wanden kunnen worden gerealiseerd op basis van uw persoonlijke ideeën.

Luxe glazen deuren in de keuken

Raumteilung Tricks Innere Glaswände-2


De glazen scheidingswanden zijn ideaal voor het opdelen van kamers in de keuken of badkamer, in woon- en eetkamers, waar ze de woonruimte visueel verkleinen. Glasafscheidingen zijn dus zowel functioneel als esthetisch en maken de gedeelde ruimte open en luchtig. Dik speciaal glas werkt geweldig als scheidingswand in verschillende andere ruimtes, inclusief openbare ruimtes.

Kleine keuken met veglasten muren

Raumteilung Tricks Innere Glaswände-4

Als in een huis de glazen kamer iets meer privacy nodig heeft, kan deze worden omsloten met gordijnen, jaloezieën of andere raamdecoraties. Het glas wordt ook vaak gebruikt op buitenmuren om de hoeveelheid licht te vergroten en de ruimte in de ruimte visueel uit te breiden.

Gele glazen wanden in de keuken

Raumteilung Tricks Innere Glaswände-5


Er zijn ook veel interessante aspecten in termen van ontwerp. Met gekleurd glas, zonlicht, kunstlicht of zelfs LED geïntegreerd in het glas, kunnen magische kamereffecten worden bereikt en kunnen architectuurhoogtepunten worden gecreëerd. Er is ook ruimte voor verbeelding en dromen. Beglazing vervult de wens om nieuwe ruimtelijke dimensies te creëren zonder concessies te doen aan transparantie en helderheid. De beglazing laat een vorm van “werken” toe waarin de behoeften aan privacy op harmonieuze wijze kunnen worden gecombineerd met persoonlijke samenwerking.

Mooie glazen deuren in het appartement

Raumteilung Tricks Innere Glaswände-1

Kleine badkamer met glazen scheidingswanden

Raumteilung Tricks Innere Glaswände-6

www.interiorholic.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir