Modern interieurontwerp met het voorbeeld van de Screen House Black Home

In dit artikel presenteren wij u een concept voor modern interieurontwerp, dat een van de beste werken is van de ontwerp- en architectuurtudio Carter Williamson Architects . Het concept dateert uit 2014 en draagt ​​de even effectieve naam Screen House. De term komt van het gebruik van black metal-panelen voor het ontwerpen van muren, waaraan fotografische afbeeldingen zijn bevestigd. Dit type ontwerp is erg populair gebleken bij veel verschillende bewoners van het huis. De praktische voordelen van dit interieurconcept omvatten de bescherming van privacy en het vermogen om het aan te passen aan de behoeften van een groeiend gezin.

U kunt het beste uit de smalle plattegrond halen

modern interieur langwerpige indeling van de keuken

Het onontdekte potentieel

Moderne architectuur en interieurontwerp worden in hoge mate gekenmerkt door het feit dat ze een groot potentieel ontwikkelen van kleine en op het eerste gezicht onbewoonbare gebieden. Het uitgangspunt van dit coy-project is een hoog, maar tegelijkertijd smal, gelijkvloers huis met een zeer ongunstige interieurindeling en slechte aansluiting op de straat.

Dit alles werkte tegen het potentieel van deze eigenschap, die anders helemaal niet klein is.

De hanglampen gemaakt van natuurlijke materialen – een hoogtepunt van dit interieur

Eetkamer set modern interieur


Modern interieur met open plan van leven

We praten zo vaak over een open levensplan in termen van het moderne interieur , dat we soms bang zijn om banaal te zijn. Maar projecten die zo gecompliceerd zijn als deze, laten het potentieel ervan zien en waarom het zo actueel blijft. Deze hebben, net als veel andere moderne appartementen, een zeer onregelmatig plan. De beschikbare ruimte is vrij smal, maar ook lang. Het open plan van leven maakt het op veel manieren mogelijk om deze onregelmatigheid visueel te verbergen. Dit geeft je over het algemeen een veel aangenamere en gezellige sfeer.

De trap is modern en kunstig

moderne interieurcombinatie van hout en zwarte muren

De verdeling van de ruimte

Het moderne interieur leeft enerzijds aan de creatie van een visueel aantrekkelijk beeld. Zoals we al hebben geschreven, wil je in de eerste plaats ongunstige eigenschappen verbergen en zuiver corrigeren vanuit de sensatie. Verder houden de interieurontwerpers zich bezig met de logische verdeling van de verschillende functionele zones. In dit geval vormt de keuken het hart van het moderne interieurontwerp, een traditionele aanpak die het gevoel van harmonie en veiligheid creëert.

De keuken opent naar alle andere ruimtes en ook naar een groen gebied dat zich tussen dit en een ander gebouw bevindt. Door de grote ramen lijkt dit beplante gebied op een kleine voortuin. Vanaf hier begint ook de trap naar het terrein op de eerste verdieping. Dit is toegevoegd aan het nieuwe concept dankzij de verticale indeling van de kamer. Met zijn ultramoderne, zwevende karakter lijkt de trappenhuisstructuur een deel van de kamerinrichting. Het voegt dus waarde toe aan het interieurontwerp, hoewel het een aanzienlijk deel van de ruimte in beslag neemt.

Natuurlijk licht en bescherming van de privé-ruimte bevinden zich hier in een uitstekende balans

houten trap en moderne inrichting


De moderne bouw van de metaaltreden – dichte mening

geweldig trap modern interieur

Wat laat dit appartement ons nog meer zien?

De aspecten privacy en beveiliging zijn hier op een opvallende manier opgelost met moderne architectuur. Het brede gebruik van open ruimte zorgt voor transparantie, evenals voldoende overzicht en een goede verbinding tussen alle locaties. De slimme verdeling van de verschillende zones op zijn minst voldoende bescherming voor de particuliere ruimte van de bewoners is beveiligd.
Zoals typerend voor de toonaangevende architectuur, worden hier ook donkere kleuren gebruikt. Zwart wordt zwaar gebruikt en harmonieert prachtig met lichte houtoppervlakken. Dit is een heel typische procedure, vooral voor kleinere huisconcepten. De kleuren en spiegelvlakken werden door de ontwerpers op zo’n manier gebruikt dat ze bepaalde kamerperspectieven benadrukken en zo het gevoel van een grote ruimte geven.

Modern interieurontwerp dat optimaal profiteert van de verbinding met de straat

modern interieur geweldig kookeiland en inzicht in de tuin

Kijk naar de sierlijke designlampen van dichtbij

geweldige lichten gemaakt van hout moderne interieurdecoratie

Bruin en zwart zijn hier in een geweldige visuele balans
originele woonkamer design modern interieur

Het open woonplan is redelijk geschikt in dit appartement

veel verschillende zitplaatsen modern interieur

In de badkamermeubels ingesteld op het contrast zwart-wit
moderne interieur design witte gootsteen ideeën

In sommige zones domineren de warme houtnuances
modern interieur open space idee

De verbinding met de stad is visueel vloeiend

modern interieur met mooie kamerhoge ramen

Vanuit een van de badkamers heeft u een even mooi uitzicht op de omgeving

ontwerp van de moderne interieur witte badkamer

In dit neutrale interieur lijkt een kleurrijk bad een juweeltje

gekleurde tegelstroken moderne binnenhuisarchitectuur

Het tuinontwerp heeft ook een zeer modern karakter

Vrouw in het tuin binnenlandse moderne binnenland

Fantastische foto’s die de sfeer in de tuin laten zien
moderne binnenaanzicht van tuinideeën

modern interieur design geweldig tuinontwerp

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir