Kids Party DIY Ideas – “Golden Snitch” voor Harry Potter-fans

Simpele DIY-ideeën voor verjaardagen voor kinderen hebben veel voordelen. Ten eerste stellen ze ons in staat om ons te concentreren op de andere aspecten van partijvoorbereiding. Bovendien kunnen ze vaak samen met kinderen worden gerealiseerd. Dit zal op zijn beurt de kleintjes aanmoedigen om meer onafhankelijk te zijn en om hun eigen creatieve sieradenideeën te realiseren. Vandaag hebben we iets speciaals voor Harry Potter-fans en voor iedereen die van dit glinsterende effect houdt. En zoals al aangegeven, is dit idee vrij eenvoudig te implementeren. Desalniettemin is aandacht nodig voor de details. Let dus goed op zowel de foto’s als onze schriftelijke instructies.

Zo weinig zijn de materialen die nodig zijn voor deze DIY-ideeën

diy ideen materialien und ideen

DIY-ideeën over het onderwerp gouden snuif

The Golden Snitch is een van de symbolen van het verhaal van Harry Potter. Het is zelfs een van de belangrijkste. Hij vertegenwoordigt een gouden bal, maar heeft tegelijkertijd zilveren vleugels en deze worden geassocieerd met een eeuwenoud spel in verband. Ze dateren uit de 13e eeuw.

The Snitch maakt deel uit van de even beroemde Zwerkbalwedstrijden. U vindt interessante aanvullende informatie over dit onderwerp op de volgende link . Maar we blijven een beetje bij het onderwerp “DIY-ideeën”. Omdat de gouden snaar in dit opzicht een dankbaar veld is. Het idee is vrij eenvoudig in ontwerp en tegelijkertijd in staat tot transformatie. De magische achtergrond en de kleuren maken het behoorlijk spectaculair. Hieronder bieden we een concrete gids aan en vervolgens voegen we meer DIY-inspiratie toe over hetzelfde onderwerp.

Probeer de vleugels in de juiste maat uit te snijden

diy ideen ausschneiden der flügel


De gebruikte materialen

Voor de realisatie van deze en andere doe-het-zelfideeën kun je met weinig materialen werken. Onze gids is daar een heel goed voorbeeld van. In dit geval heeft u Rocher-chocolaatjes in een gouden verpakking nodig. Natuurlijk kunt u ook andere chocolaatjes nemen die in een vergelijkbaar papier zijn verpakt. Dan heb je ook een kleedje nodig in gouden kleur. Op de foto kunt u kijken hoe het eruit moet zien, zodat uw project goed wordt gerealiseerd. Transparante zelfklevende stippen zijn het best geschikt om de individuele elementen bij elkaar te brengen. Houd comfortabele en niet te grote papieren scharen bij de hand.

U kunt deksels in verschillende kleuren en met verschillende patronen proberen

diy ideen tolle flügelchen

De procedure

De materialen zijn klein, eenvoudig en het realiseren van dergelijke doe-het-zelfideeën vereist niet al te veel inspanning. Bovendien kunnen ze worden aangepast aan uw eigen smaak en ideeën! Verwijder eventuele extra items en laat alleen de gouden pakketten achter. Je kunt het kleed in vieren vouwen en dan (zoals op onze foto’s) kleine vleugels afsnijden. Voor elke praline heb je er twee nodig. Ongeacht hoe je precies de vleugels snijdt, er zullen waarschijnlijk enkele verschillen zijn in de grootte van deze. Dat is tenminste het geval met de meesten van ons! Dus zorg dat ze bij elkaar passen om ongeveer hetzelfde paar te vormen. Breng de lijm aan de bredere kant aan en plak het op de chocolaatjes.

Overeenkomen met de verschillende vleugels voor dit DIY-idee

flügelchen anpassen diy ideen


Om deze DIY-ideeën te verzoenen met andere decoraties

Dit is een basisidee voor de decoratie en het kan prachtig worden geïntegreerd in andere grotere concerten. Het meest voor de hand liggend is een Harry Potter-feest, maar je kunt ze combineren met andere sprookjesachtige en geanimeerde onderwerpen. Misschien denk je wel eens aan een spel dat te maken heeft met de oorsprong van de Golden Snitch?

We wensen je veel plezier en goede eetlust tijdens het eten van de chocolaatjes aan het einde van het kinderfeestje!

U kunt de Drip Adhesive aanbrengen op de dikkere kant van de vleugels

diy ideen klebemittel anbringen

wunderschöne praline diy ideen

Pas deze doe-het-zelfideeën aan volgens uw eigen ideeën en stijl

anpassen anleitung diy ideen

Witte vleugels en goudkleurige verpakking van de chocolaatjes – zo’n geweldige combinatie zou ook mogelijk zijn

diy ideen (18)

diy ideen silberne flügel

diy ideen weiße flügel

Van deze DIY-ideeën kunnen echte edelstenen worden gemaakt diy ideen wundervolle idee

Het DIY-idee is eenvoudig, maar alles kan op een gouden dienblad worden aangeboden om het effect te verbeteren

diy ideen wunderbare pralinen

diy ideen viele symbole

diy ideen mit flügeln

diy ideen praline in der hand

Dat zou zeker een passend idee zijn voor een kinderfeestje voor een verjaardag

diy-ideen-tablett-mit-tollen-flügelchen

diy ideen in einer schale

Nog een paar geweldige variaties van hetzelfde DIY-idee

diy ideen flügelchen aus federn

diy ideen edle schokolade

diy ideen als geschenkidee

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir