Ideeën voor badkamerontwerp in vier trendy kleuren

We hebben al een artikel over badkamerdesign gepubliceerd in de huidige trendkleuren. Het ging om het decor in rood en groen . Andere trendy kleuren dit jaar zijn nog steeds blauw, grijs, maar ook geel en roze. Uit onze artikelen over Pantone’s huidige trends voor winter / herfst en lente / zomer kunt u zien welke specifieke nuances bijzonder warm zijn. Maar hier blijven we bij de basiskleuren en de mogelijkheid voor hun moderne gebruik.

Moderne trendkleurencombinaties van grijs en blauw

akzente in blau weiß und grau trendfarben

Donkere en levendige kleurencombinaties

De huidige trendkleuren bieden u unieke combinatiemogelijkheden. In het herfst-winterinterieur is op dit moment een over het algemeen sombere stemming wijdverbreid. Dit straalt echter levendigheid op een vreemde, oude manier uit. Designcritici vergelijken dit effect met de sfeer van het nachtelijke bos.

Een dergelijke atmosfeer kan worden bereikt in het ontwerp van de badkamer door blauw en grijs te combineren. Dit is in het bovenstaande voorbeeld gedaan en het is ook van toepassing op de badkamer in de onderstaande afbeelding. Het roze accent in de decoratie is precies goed.

Roze en andere “bessenkleuren” bevinden zich momenteel op elk gebied van het interieurontwerp
b.au weiße ideen trendfarben


Ververs de oude badkamer met geel

Van alle trendkleuren dit jaar vinden we geel de meest praktische. Zoals we in het ontwerp van de badkamer onder deze tekst zien, kunt u deze gebruiken om saaie of verouderde kamers te vernieuwen. Het ontwerp van de spiegelframes alleen zou in deze zin voldoende zijn. Natuurlijk is ook het effect van de gele accentmuur bijzonder indrukwekkend.

Een gele accentmuur zou zeer actueel zijn in het interieur

gelbe und schwarze farben trendfarben

De verschillende varianten van roze

We kunnen de trendkleur Pink in zoveel variaties vinden. Waarschijnlijk is er nauwelijks een die niet geschikt zou zijn voor het ontwerp van de badkamer. Combinaties van verschillende tinten van deze kleur zou een geweldig idee voor de badkamer zijn. Laat je inspireren door de volgende voorbeelden in deze kleur.

Ontdek de verschillende roze variëteiten voor de komende seizoenen

ideen in hellem rosa trendfarben


Blijf extravagant en dicht bij de natuur op hetzelfde moment

Voor sommige seizoenen zijn trendkleuren geïntroduceerd die er zowel natuurlijk als stedelijk uitzien. Het tweede aspect openbaart zich in de vorm van originele, soms enigszins ongebruikelijke combinaties. De badkamer beneden paars en groen combineert een zeer actuele en toch rustgevende natuurlijke uitstraling. De kunstwerken benadrukken deze fusie des te meer. Omdat ze natuurmotieven combineren met moderne graphics.

Combinaties van blauw en groen zien er op hetzelfde moment natuurlijk en stedelijk uit

mittleres blau trendfarben

Kleuren benadrukken de moderniteit van het ontwerp

Wat betekent het om een ​​kamer op een moderne manier te kleuren? Het gaat niet alleen om het kiezen van de juiste kleuren. Het hangt er ook van af hoe deze in het interieur te gebruiken, of in dit geval – precies in het ontwerp van de badkamer. U kunt de kleuren gebruiken om de ruimte er moderner of conservatiever uit te laten zien. Met de schaduwfunctie kunt u de muur verticaal of horizontaal splitsen, verschillende zones markeren en accentmuren creëren. Grotere badkamers of badkamers die met andere gebouwen zijn verbonden, kunnen door zonwering of zonering worden ingedeeld. Als u door onze ideeën wordt geïnspireerd, selecteer hen dan ook in dit perspectief! We hopen dat we met onze tips kunnen bijdragen aan een aangename spa-ervaring in uw badkamer.

Benadruk de moderniteit van het badkamerontwerp dankzij zonering met trendy kleuren

gestaltung in blau und weiß trendfarben

Modern grijs in zeer helder

grau blaue ideen trendfarben

Somber grijs en bessentinten – zo bereik je de moderne sfeer van het nachtelijke bos

grau und weiß - tolle trendfarben

Verschillende grijze en neutrale kleuren voor de badkamer

grau und weiß trendfarben

Badkamer met moderne kleuren en huiselijke karakter

neutrale und weiße tolle trendfarben

Nog een badkameridee in de huidige Rosas

tolle pinke deko trendfarben

helles blau und weiß trendfarben

Nog drie fantastische en trendy badkamerideeën met grijs

sehr helles ambiente trendfarben

tolle dunklen schattierungen trendfarben

tolle weiße und graue flächen trendfarben

U kunt de trendkleuren ook gewoon invoegen als accenten

tolles weiß und gelb trendfarben

tolles gelb als idee trendfarben

trendfarben grau und gelb

trendfarben grau und schwarz ideen

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir