Elegante inrichting in de eetkamer met rustieke meubels

esszimmer mit rustikalen möbeln kronleuchter

Laten we eerlijk zijn, als uw eetkamer is ingericht met rustieke meubels, zal de sfeer uw gasten enorm inspireren en hun humeur beïnvloeden. Zelfs de maaltijden smaken veel beter als je je eetkamer liefdevol en zorgvuldig hebt ingericht. Als de keuken het hart van een huis is, moet de eetkamer de maag zijn!

De rustieke inrichting kan het verhaal van het huis vertellen, dus het moet goed worden bewaard en opgeruimd. De perfecte eethoek roept een ontspannen en comfortabel gevoel en eetlust op. Er zijn echter bepaalde details die specifiek zijn voor de rustieke eetkamer. Ze zal zelfs Marta Steward bewonderen!

Charmante eetkamer met rustieke meubels, wit geschilderde muren en antieke spiegel

esszimmer mit rustikalen möbeln antike spiegel


Hier zijn een paar geweldige creaties van Roche Bobois en enkele geweldige tips om je eetkamer aantrekkelijker en eleganter te maken met rustieke meubels.

Elegante eetkamer met rustieke meubels, lichtblauwe muren en bloemendecoratie

esszimmer mit rustikalen möbeln blau wände

Handige tips voor het ontwerp van de rustieke eetkamer!

De rustieke inrichting combineert op ideale wijze mannelijkheid en vrouwelijkheid op zich. Het ruwe houten oppervlak dat het mannelijke begin symboliseert en de vrouwelijke tederheid die het echte hout uitstraalt, leven in perfecte harmonie in het eetgedeelte.

Probeer het ruwe uiterlijk van massief houten meubels te behouden – hoe meer imperfecties, hoe beter!

Je kunt donker meubilair en moderne apparatuur goed combineren door het hout met romige pastelkleurige verf te borstelen en vervolgens te schuren.

Versier de kamer met een antiek kleed en bedek delen van de muren met stroken hout.

Als uw middelen beperkt zijn, kunt u verschillende meubels gebruiken die bij u thuis zijn. Versier het met een deken of gedroogde bloemen en je krijgt een authentieke rustieke uitstraling.

U kunt een heel origineel effect bereiken door de eettafel te versieren met gekleurde glazen kommen vol met eikels of dennenappels of keramische vazen ​​met wilde bloemen. Denk er eens over – soms maken de eenvoudigste dingen een geweldige indruk!

Mooi eetkamerdecor met ruwe witte muren, kaarshouders en decoratie met droge bloemen speiseraum rau wand gemütlich


Gezellige eethoek in beige-romige kleuren met een prachtige kroonluchter esszimmer mit rustikalen möbeln beige
Eetkamer met rustieke meubels in zachte kleuren, een groen tapijt en een elegante kandelaar esszimmer mit rustikalen möbeln grün teppichElegante look met rustiek meubilair, gestoffeerde stoelen en bloemendecoratie
esszimmer mit rustikalen möbeln parkettbodenHarmonische eetkamer met muren in roze en witte kabinetten en stoelen esszimmer mit rustikalen möbeln weißEen originele eetkamer met prachtige kroonluchters en meubels, versierd met witte en blauwe strepen. esszimmer möbeln streifen dekoration
Ruime eetkamer met groene en blauwe gestoffeerde stoelen en gordijnen massivholztisch speiseraum blau vorhängeSfeervolle eetkamer met rustieke meubels in roze en een fabelachtige zwarte kroonluchter speiseraum exzentrisch rosa polsterstühle

Tekst met Katja

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir