Bouw zelf een koele balk met pallets

Een balk met paletten voor uw eigen tuin is de perfecte scènehotspot om onvergetelijke momenten met vrienden en familie door te brengen. Het leuke is dat de trendy toonbank gemaakt van pallets eenvoudig zelf kan worden gebouwd. Zo kunt u de balk van europallets individueel aanpassen aan uw gewenste grootte. Als u zelf geen tijd heeft om de Euro-palletbar te bouwen, vertellen we u aan het einde waar u een grilltafel van pallets kunt kopen.

Klik hier voor de gratis handleiding DIY video. Veel kijkplezier!

Sari en Christian, van de doe-het-zelf Blog Saris Garage, werken altijd aan nieuwe ideeà «n voor palletmeubilair en bieden hun meubels gemaakt van europallets in de vorm van video stap voor stap instructies op hun blog en YouTube gratis aan hun lezers en kijkers. En hier kunt u palletmeubilair kopen

Een koele bar gemaakt van pallets voor de hele zomer

Bar aus Paletten-Grilltisch-Palettenmöbel (2)

In overeenstemming met de WK-zomer hebben de twee dit jaar hun eigen counter van pallets ontworpen, die Sari en Christian in twee secties hebben verdeeld. De barbecue biedt voldoende ruimte om een ​​grote gasgrill te verbergen. Tegelijkertijd is er een grote kruidenplank van paletten aan de rechterkant. Dit biedt voldoende ruimte in de plantencompartimenten om het te vullen met aarde en te planten met de persoonlijke favoriete kruiden.

En dus staat je barbecuefeest niet in de weg

Bar gemaakt van pallet pallet meubilair (5)


Bar gemaakt van pallet pallet tafel meubilair (6)

Het tweede gedeelte van de paletbalk is het barmangebied. Hierin heb je voldoende ruimte om hapjes en drankjes op te slaan en de lekkernijen voor je gasten klaar te maken.
Al met al biedt de palletbar dankzij de balie over de volledige lengte veel opbergruimte en kan deze als buffet dienen.

Heerlijke cocktails worden in een mum van tijd bereid

Pallettafel pallet pallet meubilair (1)


De palletenteller zorgt voor een harmonieuze interactie tussen de warme pallets en de porcellanato tegels in betonlook. Tegelijkertijd kan het oppervlak eenvoudig worden gereinigd met een vochtige doek en blijft dus altijd kiemvrij.

Nodig je gasten uit voor een verfrissende zelfgemaakte limonade!

Bar gemaakt van pallet pallet tafel meubilair (4)

Wilt u meer van u nog veel meer palletmeubelprojecten zien? Bekijk dan haar blogs:

Om de bar op elk moment flexibel te kunnen verplaatsen en de locatie naar wens te kunnen wijzigen, heeft Sari & Christian de Euro-palletsbalk met zwenkwielen geleverd. Hiervan heeft de helft van de rollen een parkeerrem om te zorgen voor een veilige grip in wind en weer.

Als je geen tijd hebt om zelf deze bar uit pallets te bouwen, kun je in hun nieuwe winkel rondkijken bij Sari & Christian. Daar, de twee u. A. een grote selectie meubels gemaakt van europallets. In de Saris Garage Shop vindt u drie geweldige pallets met grilltafelvarianten. Deze kunnen perfect worden geïntegreerd in de kleinste tuin en zorgen voor maximaal barbecueplezier .

We wensen je een geweldige zomer in de tuin!

Pallettafel pallet meubilair (7)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir