9 eenvoudige en snelle vrijdag-haarstijlen die u vandaag kunt proberen

Met feesten, black tie-evenementen en familiefeesten komt het moeilijke deel: kapsels. En als u op zoek bent naar dat ene gemakkelijke kapsel dat bij uw make-up en kleding past, bent u bij ons aan het juiste adres. Sla de saaie haarstijlen dit seizoen over en geef onze tien vrijdagse kapsels een kans op een indrukwekkend, feestelijk haar. Deze hairdos zijn niet alleen superveelzijdig, maar ze zijn ook gemakkelijk om thuis opnieuw te maken.

1. Lang steil haar

We houden ervan hoe fantastisch Chantel Jeffries eruit ziet met haar glanzende, slanke, steil haar. Om de elegante en gepolijste look van Chantel na te bootsen, droogt u het gecentreerde haar in het midden, waarna u een beetje textuurgel op de bovenkant en zijkanten van het haar aanbrengt voor glans. Gebruik vervolgens een stijltang om je lange haar recht te trekken en glad te strijken met een anti-frizz serum.

2. Topknot met pony

Bij de première van Home ziet Rihanna er fantastisch uit met haar rechte, bruine haar in een speelse topknoop. Voor een opgeruimde, maar toch moeiteloos chique look zoals de Four Five Seconds-zanger, zorg ervoor dat je veel haarlak toevoegt voordat je hem voor een updo trekt en zweet de slordige lokken niet, want deze dragen allemaal bij aan de rock-chic stijl.

3. Aan de zijkant geveegde golven

We houden van actrice Aishwarya Rai en kijken vol lof naar The 68th Annual Cannes Film Festival. Voltooid met een tuimel van subtiele golven en heel veel volumes, vereist het oh-zo-glamoureuze kapsel van de actrice slechts een dikke vat-krultang en haarlak.

4. Halverwege, Half omlaag

Halflange, half-down kapsel van Paris Hilton is snel om te maken en even perfect voor een dagje uit of zelfs voor een strandhuwelijk. Maak Hilton’s eenvoudige halve opknapbeurt mogelijk door haar aan de kruin te plagen en het vervolgens vast te zetten met een discrete haarspeld aan de achterkant van je hoofd. Gebruik voor dat extra volume en fijn haar een grote hoeveelheid volumineuze producten.

5. Rommelige zijpony

Hier demonstreert actrice Katherine McNamara het perfecte voorbeeld van een rommelige zij paardenstaart die vrijwel overal kan worden gedragen. We houden van de rommelige blik van haar haar, die niet te overdreven is en de piekerige ranken die haar gezicht mooi omlijsten. Niet kieskeurig, onverzorgd, maar helemaal sexy.

6. schokkerig bob

De moderne familieactrice, Sarah Hyland, doet normaal gesproken geen kwaad in de schoonheidssalon of haarafdeling, maar we zijn vooral dol op deze prachtige, tweekleurige en schokkerige bob. Van kort tot medium, elke haarlengte zou werken voor dit type chique, eenvoudige en elegante stijl – het enige stylingtool dat je misschien zou willen gebruiken, is een krultang, om ervoor te zorgen dat het haar schokkerig blijft. Voeg ook een texturiserende spray toe voor extra glans.

7. Bubble paardenstaart

Actrice Olivia Holt toont een andere manier om een ​​eenvoudige paardenstaart te dragen door heel wat haarbanden tussen haar paardenstaart te plaatsen voor een bubbeleffect. Ondertussen werd de rest van haar voorhaar uitgetrokken en gekamd voor een bouffant. Het probleemloze kapsel is ideaal voor een perfect concert, zomerevenementen of zelfs een avondje uit met je meiden als elegantie alles is.

8. Losse bijspanningen

Georgina Campbell ziet er prachtig uit met haar lange, weelderige lokken gedaan in een casual gevlochten up’do. The Murdered by My Boyfriend actrice pronkt met een ongedaan gemaakt en glanzend haar dat losjes is opgezet met behulp van haarlak en aan één kant is gevlochten. En die delicate haren met vliegende haren die haar gezicht omlijsten? We houden ervan!

9. Sexy opgestoken hoofdbanden

Glee-actrice en fashionista Dianna Agron ziet er prachtig uit met haar sexy, ongedaan gemaakte updo. Om Dianna’s chique uiterlijk te krijgen, gebruik een steiltang en een niet-vette haarlak om je lokken op hun plaats te houden. Eenmaal gedaan, plaag je haar om een ​​bouffant te maken en pak je je haar op voor een rommelige updo. Werk de look af met het toevoegen van elastische hoofdbanden voor een jeugdiger uiterlijk. Zo mooi als Dianna’s make-up, de ongedaan gemaakte textuur draagt ​​bij aan het romantische effect.

Formele Bun

Ja, je leest het goed; je kunt formeel broodje dragen naar een feestje! Laat je inspireren door Selena Gomez en trek je haar omhoog en knoop vast in een nette paardenstaart. Bevestig de paardenstaart met een discrete haarspeld en wikkel deze voor een formele knot. Voila – een perfect gladde knot!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir