50 GEWELDIGE VLECHTE HAIRSTYLES VOOR FEESTDAGEN EN FEESTDAGEN

Leuke en gemakkelijke vlechtkapsels voor feestjes

Vlechtkapsels lijken het meest flexibel. Bovendien zijn ze gewoon geweldig. Een vlecht kan een zelfvoorzienend kapsel zijn en het kan ook eenvoudig golvend haar verfraaien. De verscheidenheid aan vlechten, die overigens oneindig is, biedt ons de mogelijkheid om het aan te passen aan elke gelegenheid. Of het nu een formele gebeurtenis of een informele bijeenkomst is, een vlecht kapsel is zoals uit Rihanna’s lied – “waar je voor kwam”.

Leuke gevlochten ruimtebroodje kapsels

Met de vakantie bijna op je deur kloppen, zou je klaar moeten zijn om ze te begroeten in al je schoonheidspantser. Twee volumineuze gevlochten broodjes toevoegen aan de feestelijke look is wat je nodig hebt!

Dutch Braid Ideas voor Kerstmis

Volumineuze Nederlandse vlechten zijn wat je nodig hebt voor een chique kerstfeest als je haar extra lang is. Zorg ervoor dat het er zowel elegant als fraai uitziet.

Mooie gekroonde kapsels voor lang haar

Het vakantieseizoen is de beste tijd om jezelf te laten uitzien en je als een prinses te voelen. Een mooie gevlochten kroon is wat je moet toevoegen aan die prachtige, golvende lokken van jou!

Gevlochten Updo-ideeën voor lang haar

Hoe je twee verschillende stijlen ook combineert, het resultaat is altijd fantastisch. Kijk maar eens naar deze overgang van een gevlochten kroon van fishtail naar een prachtig gedraaid laag knotje! Geweldig!

Gevlochten paardenstaartideeën voor deze winter

Een paardenstaart is altijd een goed idee als je weet hoe je de boel moet opfleuren. Het is precies wat je misschien wilt proberen om gevlochten laag pony extra rommelig te maken!

Updo vlecht kapsel ideeën voor een perfecte uitstraling

Als je een fan bent van alle mogelijke opsteekkapsels, hebben we iets voor jou! Wat dacht je van een volumineuze vlecht die rond je hoofd is gedraaid? Laat een paar strengen over voor meer effect!

Fishtail-kapselideeën voor Kerstmis

Gevlochten opgestoken haarstijlen

Lange haarsnitten geven ons meer ruimte om te experimenteren met vlechten dan korte kapsels voor dik haar. Probeer een vlecht te combineren met broodjes, hoofdband, golvend of krullend haar. Al deze opties zien er stijlvol en elegant uit.

Leuke kapsels met vlechten

Vlechten zien er geweldig uit, ongeacht je haarkleur. En om haaruitval te voorkomen, wees zeer attent tijdens het stylen. Probeer apparaten zo weinig mogelijk te betrekken. Ze beïnvloeden de structuur van ons haar voor een groot deel en kunnen ernstige schade veroorzaken.

Verbazingwekkende vlechtkapsels

Een ander bewijs dat vlechten extreem trendy zijn, is het aantal bekende mensen die ze dragen. Jaime King is bijvoorbeeld echt verliefd op dit kapsel. Haar vlechten zijn zo modern en winnend. Chiara is ook een grote fan van vlechten, en ze geeft de voorkeur aan los en rommelig te zijn.

Sweety kapsels met vlechten

Zelfs Kim Kardashian is dol op het dragen van gevlochten haarstijlen. Deze vrouw wordt beschouwd als altijd-modieus. Ze is dol op het dragen van vlechten op een subtiele manier – kleine vlechten die nauwelijks merkbaar zijn, met haar haar naar beneden.

Vlechtkapsels voor Charming Look

Chique gevlochten kapsels

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir