50 briljante kapsels voor krullend haar dat je gezond en sexy houdt

Het vinden van een geweldig kapsel voor krullend haar kan moeilijker zijn dan het in eerste instantie lijkt. Er is een breed spectrum van krullende haartypen die allemaal verschillende overwegingen vereisen. Verschillende haarstijlen zien er het beste uit met bepaalde haartypen, en het kan een uitdaging zijn om de haarstijl te vinden die geschikt is voor uw haar. Gelukkig voor jou, er zijn genoeg snitten en stijlen voor alle lengtes! Maar voordat u uw nieuwste look uit een brede selectie van trendy kapsels selecteert, kunt u misschien opnieuw bedenken hoe u om uw krullen geeft.

50 unieke en artistieke bezuinigingen voor krullende kapsels van alle soorten

50 briljante kapsels voor krullend haar dat je gezond en sexy houdt

Goed bevochtigen is een cruciaal onderdeel van het stylen en onderhouden van gezond haar in het algemeen. Dit geldt in het bijzonder voor diegenen wiens krullen niet van nature komen. Chemicaliën en hitte kunnen uw haar benadrukken en strippen, waardoor het er beschadigd en broos uitziet. Dit geldt ook voor degenen die hun haar regelmatig kleuren of bleken. Naast conditioners, kunt u overwegen om een ​​herstellend haarserum deel te laten uitmaken van uw haarverzorgingsroutine. U moet er ook voor zorgen dat u de juiste stylingproducten voor uw specifieke haartype hebt gekozen om schade aan uw haar te voorkomen. Of je nu van nature krullend haar hebt, je haar chemisch hebt gepermanent of gewoon een vaste gebruiker bent van hete rollen en krulstaven, goed verzorgen van je krullen is de eerste stap om je haarideeën tot leven te brengen. Het enige dat overblijft is om de perfecte manier te vinden om die krullen, spiralen en golven te dragen!

1) Ringlets of Romance Curly Look

Ringlets Of Romance Curly Look

De look van deze schat is de perfecte manier om een ​​beetje romantiek toe te voegen (en misschien zelfs aan te trekken) in je leven. Het middengedeelte, zachte krullen en taps toelopende lagen creëren een kapsel dat doet denken aan de vorm van een hart. Een perfecte keuze voor mensen met krullend haar op schouderlengte, deze stijl kan ook worden opgerakeld voor een elegant avondje uit in de stad! Zorg er wel voor dat je geen harten breekt waarvan je zeker weet dat ze stoppen.

2) Het strakke krullenkapsel “Spring Into Spring”

Het strakke kapsel "Spring Into Spring"

Ongeacht het seizoen buiten, het is nooit het verkeerde moment om opnieuw te ontluiken met dit grote krullende kapsel! Het is leuk en energiek in zowel de beweging van de krullen als het uiterlijk van de snit. Overgang maar vette kleuring kan definitie en richting toevoegen aan een al leuk en sprankelend uiterlijk. Dit kapsel voor krullend haar zal zelfs saaie outfits en uniformen tot leven brengen.

3) Girly Curly Face Frame Cut

Girly Curly Face Frame Cut

Je hebt ogen die een hart en een glimlach kunnen stoppen die een kamer verlicht. Deze snit gebruikt je krullen om bepaalde mensen te laten opvallen. Perfect voor degenen die strakke krullen hebben met aanzienlijk volume, deze zorgvuldige maar toch casual lagen creëren een eye-drawing frame rond dat prachtige gezicht. Dit gekrulde kapsel geeft je gedenkwaardige gezicht de aandacht die het verdient.

4) Luide en trotse leeuwesluizen

Luide en trotse Lioness Locks

Er zijn nu manieren omheen, dit kapsel is zeker een statement. Gewaagd in zowel stijl als volume, dit is geen look voor de verlegen of zwakkeren van het hart. Je zult opvallen in de kamer vanaf het moment dat je binnenkomt. Je afwisselende lagen strakke krullen zullen ongetwijfeld bijdragen aan de vrijgevigheid van je toch al opvallende aanwezigheid.

5) Korte en zoete top Curl Pixie Cut

Korte en zoete top Curl Pixie Cut

Voor wie bereid is om met een kort krullend kapsel van het diepe af te stappen, voegt deze grillige snit tegelijkertijd een voorsprong toe aan je look. Of je nu de punten markeert voor een hardere look of de randen verzacht voor een beetje elegantie, dit zorgt ervoor dat je je mooi voelt, ongeacht wat je doet!

6) Luie golven voor luie dagen

Luie golven voor luie dagen

Een middellange rechte snit kan de perfecte manier zijn om casual en high fashion te zijn op hetzelfde moment. Een uitstekende keuze voor mensen met losse krullen of golven, het beetje beweging dat uw haar van nature heeft, zal overdreven worden door de eenvoud van de snit. Het is een gemakkelijke stijl om te onderhouden en neemt minimale inspanning om je te kleden. Dit is ook een fantastische snit om te combineren met opvallende ombré-achtige haarkleuren.

7) Retro geïnspireerde wonderbare Medusa-krullen

Retro geïnspireerde wonderbare Medusa-krullen

Deze geweldige dikke krullen laten je de geest van de jaren 90 nieuw leven inblazen. Een beetje product om je krullen te definiëren, en je kunt overal de deur uit. Of je nu casual in de mode bent of luxe en high-end, dit is een medium gekrulde kapsel waarmee je je innerlijke retro Carrie Bradshaw kunt channelen. Kom maar op met deze funky mode, want dit kapsel is er helemaal voor gemaakt!

8) Femme Rockabilly geïnspireerde krullen

Retro geïnspireerde wonderbare Medusa-krullen

Wil je een beetje mannelijkheid toevoegen aan je look zonder alle vrouwelijkheid op te offeren? Deze geknipte krullende snit kan het evenwicht zijn waarnaar u op zoek was. Laat je krullen de illusie creëren van een rockabilly-kapsel, terwijl je toch het vermogen behoudt om die korte krullen in een meer gefeminiseerde look te verwringen. Curly-q faux bakkebaarden zijn een eenvoudige manier om deze opvallende stijl te maken, om nog meer op te vallen.

9) De veelzijdige losse en gelaagde look

Retro geïnspireerde wonderbare Medusa-krullen

Het gelaagde krullende haar ziet er opvallend of subtiel uit, afhankelijk van de verschillende haarstijlen die je aanvoelt. Je kunt je grote krullende haar gebruiken als een manier om je te onderscheiden van de massa, of je kunt ervoor kiezen om het terug te trekken en een paar strakke puntjes te laten ontsnappen voor een meer ingetogen styling. Het belangrijkste om te onthouden is dat dit een stijl is die voor u in verschillende situaties werkt. Op het werk of bij een evenement, omhoog of omlaag, dit zijn lagen die moeiteloos met je meebewegen.

10) Lange Bob met een beetje knik

Lange bob met een beetje knik

Heeft u haar dat niet helemaal krullend is, niet echt golvend, maar absoluut niet recht? Dit kapselidee zorgt ervoor dat je je chique en trendy voelt terwijl je de vrijheid hebt om je haar natuurlijk en onvoorspelbaar te laten zijn. Als er een neerwaartse knik of een misplaatste streng is, is dit geen probleem! Het draagt ​​alleen maar bij aan het unieke karakter van je stijl. Je kunt zelfs op de dagen dat je haar een eigen mening heeft een goede indruk maken.

11) Ontspannen rock-‘n-roll krullen

Ontspannen rock-'n-roll krullen

Je bent als wild geboren en je haar ook. Door je krullen in de lengte van je schouders voel je je als een rockster terwijl je je dagtaak behoudt. De lagen helpen om een ​​deel van je innerlijke rocklegende bloot te leggen door met je grote krullende haar ruwere randen te maken. Het is een kapsel voor krullend haar dat je overal laat rocken.

12) Gewoon schattig krullend geknipt krullen

Gewoon schattig krullend geknipt krullen

De eenvoudige elegantie van deze snit is een perfect lang krullend kapsel voor degenen die op zoek zijn naar iets moois dat gemakkelijk kan worden gestyled. Hoewel er veel ruimte is voor verschillende opmaakstijlen en haarideeën, is deze look ook een die gedragen kan worden zoals hij is voor een mooie, jeugdige look. Deze snit heeft geen behoefte aan gecompliceerde lagen. De afgeronde afwerking van de lange lagen geeft deze frisse look een mooie zachte rand.

13) De Chic, Open Curl, Casual Cut

The Chic, Open Curl, Casual Cut

Deze kapselstijl is een fantastische manier om dat hete, lang krullende haar voor een goede tijd van je nek te krijgen, terwijl het er nog steeds uit ziet als een miljoen dollar. Het is een kapsel voor krullend haar dat minimale energie nodig heeft om bij te blijven. Dat betekent dat je koel blijft terwijl je er goed uitziet zonder grote hoeveelheden kostbare tijd daarvoor op te offeren. Zelfs in je yogabroek en een t-shirt weet je zeker dat je de baas bent.

14) Goed gevormde Chaos in korte krullen

Shapely Chaos In Short Curls

Snijd die brede krullen in een strakke bob en laat ze los! De precisie van de lagen geeft deze korte gekrulde haargrenzen zonder het te beroven van opwinding. De korte verjonging van de strakke bob zal de aandacht vestigen op je gezicht, dat zal worden omlijst door slierten krullen (en knallen, als je wilt!). Wees niet bang om het een beetje rommelig te laten worden. Dat is de helft van de charme van dit kapselidee!

15) Zoet vintage uitziende lange krullen

Zoet Vintage uitziende lange krullen

Dit kapsel voor krullend haar zal je nostalgisch maken naar de oude tijd afgebeeld in vintage films. Of je nu in Mad Men business fashion of zomeroveralls bent, je lange gekrulde kapsel zorgt meteen voor een lieverdeffect. De brede krullen en lange lengte zullen een jeugdige onschuld toevoegen aan je toch al verbluffende uiterlijk. De zachtheid van je bedeesde krullen maakt je een sprankeling in het oog van iedereen die je voorbijgaat.

16) Mysterieuze en moderne Noir-spoelen

Mysterieuze en moderne Noir-spoelen

Neem je stijl rechtstreeks mee naar 2018 door deze look van chique mystiek te kiezen. De manier waarop je zwart krullend haar omgeeft en je gezicht gedeeltelijk bedekt, zal zeker de aandacht trekken van zowel nieuwsgierigen als nieuwsgierigen naar iedereen die met je in contact komt. Het is een eenvoudige gelaagde snit die zeker in de nieuwste trends zal passen. Deze donkere spiralen maken je mysterieus onvergetelijk.

17) Eeuwig jeugdig en heerlijk kort geknipt

Eeuwig jeugdig en verrassend kort geknipt

Als je op zoek bent naar een snelle stijl en een coole snit, heb je geluk! Een perfecte selectie voor mensen met krullend haar die misschien aan de dunnere kant zijn, met dit eenvoudige kapsel kun je dingen voor elkaar krijgen terwijl je nog steeds levendig en leuk bent. De korte lagen geven een beetje body zonder zo schokkerig te zijn dat ze rommelig en moeilijk te hanteren worden. Geweldig als je onderweg bent en je zowel schattig als comfortabel wilt blijven.

18) High Fashion lagen krullen en knikken

High Fashion lagen krullen en knikken

Deze snit is allesbehalve een catalogus, dus bereid je voor op een hoger gevoel voor stijl! Het is verstandig en verfijnd zonder al te veel moeite. De gemengde maar korte lagen gebruiken je wilde knikken en eigenzinnige krullen in je voordeel en laten je met een kapsel dat niet tegelijkertijd innovatief is, maar op de een of andere manier klassiek. Zelfs casual kleding kan er positief uitzien met de juiste stijl, en het kan allemaal beginnen met deze high fashion curly bob.

19) Trendy strakke krullen in een curatief model

Trendy strakke krullen in een Curated Cut

Gelaagd krullend haar heeft nog nooit zo verbluffend gekeken als met dit kapsel voor krullend haar. De korte laagjes krullende krullen geven je haar haar hoogte en houden het op je mooie gezicht. Kleurenselecties kunnen desgewenst enige diepte en definitie toevoegen aan de vorm en lagen. Maar wees niet bang om je naakte en natuurlijk krullende haar in dit kapsel te wiegen voor kort krullend haar.

20) Doelgerichte chaos in Untamed Curls

Doelgerichte chaos in Untamed Curls

Deze stijl is een perfect voorbeeld van een authentiek kapsel voor mensen met zwart krullend haar. Het is niet nodig om de nadruk te leggen op perfectie, omdat deze stijl het bereikt zonder echt perfect te hoeven zijn. De kracht van je geest zal blijken uit de kracht van je stijl. Je wilde haar maakt een gewaagde verklaring, dus waarom zou je er moeite mee hebben om het te bestrijden? Geef toe aan al je chaotische krullen!

21) Modieus Vrije-vorm krullende stijl

Modieus Vrije-vorm krullende stijl

Medium krullend haar kan moeilijk te beheersen zijn. Deze snit is een van de beste kapsels voor die losse krullen die sommige lijnen kunnen vervagen. De korte laagjes in combinatie met de korte pony geven een artistieke en creatieve uitstraling. Het is een knipbeurt is een van de beste manieren om je look bij elkaar te houden, zelfs als je krullen niet leuk lijken te kunnen spelen. Geef je haar een beetje vrijheid, vergeet niet om het aan een korte lijn te houden.

22) Exotische waterval van goed gedefinieerde spiralen

Exotische waterval van goed gedefinieerde spiralen

Misschien wel een van de meest sexy looks voor vrouwen met lang, vol haar, deze hoogst gestileerde optie is op maat gemaakt voor alle glamourmeisjes. Complimenten (en misschien zelfs jaloezie) zullen zeker in overvloed aanwezig zijn met dit lange krullende kapsel. Het volume en de lengte van je krullen zorgen ervoor dat mensen weerstand bieden aan de drang om uit te reiken en een van je perfecte krullen aan te raken. Laat ze hun hart opeten en elke keer dat je er langs loopt eruit eten.

23) Kort, lang en niets verkeerd gesneden

Kort, lang en niets verkeerd geknipt

Dit is een kapsel voor krullend haar dat laat zien dat je geen interesse hebt om volgens de regels van iemand anders te spelen dan je eigen regels. De stijl van de snit is een combinatie van veel dikke lagen die conventies tarten. Je haar zal een visuele uitspraak zijn die de mensen om je heen vertelt dat hun verwachtingen je niet in de geringste mate zullen weerhouden. Laat mensen je niet vertellen dat je moet kiezen. Wees moedig en heb het allemaal!

24) Lange krullen met een beetje A * Bang *

Lange krullen met een beetje A * Bang *

Het contrast van de lengte van deze snit is een geweldige stijl voor degenen die durven genoeg zijn om de overweldigende aandacht te behandelen. De combinatie van de lange krullen en de korte pony zal zeker een beetje modern randje toevoegen aan je look. Fantastisch krullend kapsel voor lang haar.

25) Hollywood Glam Of The Heartthrob Bob

Hollywood Glam Of The Heartthrob Bob <

Met dit moderne kapsel bent u klaar voor red carpet-evenementen op het dak van een hoed. Deze subtiel gekrulde bob staat ver af van veel onderhoud, maar geeft je een slanke look die klaar staat om in een oogwenk te worden gefotografeerd. Besteed je tijd aan het genieten van selfies, niet proberen je manen te temmen.

26) Levendig volume van Queenly Curls

Levendig volume van Queenly Curls

Door het creëren van een kroon van veerkrachtige, zachte krullen, zal dit gemakkelijke kapsel u helpen een
trotse, vorstelijke uitstraling. Kleuring kan vet of niet-bestaand zijn, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Hoe dan ook, het blijft natuurlijk een prachtige kijk op natuurlijk krullend haar. Laat je innerlijk koninkrijk los en zie eruit als de koningin waarvan je weet dat je bent!

27) Rollende Rapunzel-golven van lange krullen

Rollende Rapunzel-golven van lange krullen

Lang krullend haar is nog nooit zo hypnotiserend geweest als in deze look. De Godiva-achtige lengte is perfect voor diegenen die willen pronken met de schoonheid van hun natuurlijk krullende haar in al zijn prachtige glorie. Omdat de extreme lengte, alleen periodieke trimmen nodig zal zijn. Houd van je golvende lokken door ze te laten groeien en te laten zien!

28) Losjes gekruld en geladen met lagen

Losjes gekruld en geladen met lagen

De zorgvuldig toelopende lagen van deze snit zijn een prachtig gekruld kapsel voor halflang of dik haar. Het brede contrast in laaglengte neemt een deel van het gewicht van zwaar haar weg en stimuleert het volume en het lichaam van dunnere krullen. Deze look houdt krullend, schoudervormig krullend haar van dun en vezelig of dik en verstikkend.

29) Wilde en grillige treurwilgkrullen

Wilde en grillige treurwilgkrullen

Dit kapsel voor krullend haar geeft een artistiek tintje aan degenen die hun creativiteit willen omarmen. De strak gespierde krullen van gemiddelde lengte zullen om je heen vallen (zoals de ranken van een wilg), waardoor je look een beetje mysterieuzer wordt. Terwijl sommige van je krullen van tijd tot tijd in je gezicht vallen, maak je geen zorgen. De gemengde lagen laten ook veel beweging toe.

30) Ingetogen en gespannen korte stijl

Ingetogen en gespannen korte stijl

Als je op zoek bent naar een cool kapsel dat je krullen onder controle kan houden, wil je deze look misschien een kans geven. Deze korte, schokkerige snit is een geweldig zomeralternatief voor zowel chemische als natuurlijke krullende kapsels. De verrassingen die uw krullen met elke nieuwe dag meebrengen, passen perfect in deze gelaagde snit. Dus voel je vrij om je stylingstress achter je te laten en gedag te zeggen voor gemakkelijk en edgy. Ontspan en geniet van de zon!

31) Jong en rusteloos krullend uiterlijk

Jonge en rusteloze, krullende blik

Deze redactionele look is er een die aandacht verdient en vereist. Het drama van je gezicht ingelijst in grote krullen creëert een aura van charismatisch magnetisme. Het is een van de meest opwindende kapsels voor vrouwen met krullend haar, omdat het zowel extreem stoutmoedig als onmiskenbaar mooi is.

32) Een overvloed aan stuiterende en mooie krullen

Een overvloed aan stuiterende en mooie krullen <

De mensen om je heen zullen sprakeloos zijn vanwege de diepe uitstraling en unieke intensiteit van deze look. Hoewel de snit zeker kan worden aangebracht op elk haar met lange, strakke krullen, werkt deze het best voor mensen met een overmatig volume aan natuurlijke krullen. Dit is een opwindend natuurlijk krullend kapsel voor iedereen die klaar staat om je haar volledig te vieren.

33) Lange en moeiteloos elegante zachte krullen

Lange en moeiteloos elegante zachte krullen

Deze ‘come here’-krullen zullen het onmogelijk maken om je te vergeten. Het maakt niet uit of je bij de supermarkt bent of een chique gala. Uw lange, zachte krullen maken het moeilijk voor mensen om uw verfijnde en nonchalante romantische stijl niet op te merken. De zachtheid van het hele uiterlijk straalt klassieke vrouwelijkheid uit. Haar met veel lengtes en een lichte golf is ideaal om deze look te bereiken.

34) Abundantly Cute Curly Layered Cut

Overvloedig Cute Curly Layered Cut

Op zoek naar trendy kapsels die sprankelend en leuk zijn? Lagen toevoegen aan je schattige krullen is misschien de sleutel! Je strakke krullen zullen leven met beweging en je voelt je het leven van het feest als ze eenmaal een textuur hebben gekregen. De tegenover elkaar liggende lengtes van de verschillende lagen zullen je individuele krullen echt accentueren terwijl je een samenhangende, schattige look creëert waar je sociale kringen zoemen.

35) Snel en gemakkelijk krullend gewas

Snel en gemakkelijk Curly Crop

Korte gewassen zijn een van de meest risicovolle soorten knipbeurten. Vooral voor dames met krullend haar dat lijkt te doen wat het wil. Dit ongecompliceerde gewas laat je krullen hun werk doen zonder ze in de weg te laten lopen. Het is gemakkelijk voor deze stijl om naadloos te schakelen tussen baljurken en een blauwe spijkerbroek, afhankelijk van wat je op die dag hebt gedaan. Door de lage hoeveelheid onderhoud die nodig is, kunt u zelfs in een mum van tijd van uw dagelijkse look naar luxe mode gaan.

36) Subtiel wervelende gelaagde korte krullen

Subtiel wervelende gelaagde korte krullen

Pittige krullen krijgen lichaam en diepte in dit korte kapsel voor krullend haar. Vanwege de vorm in de lagen van deze snit, is het een van de beste kapsels voor degenen die moeite hebben om het volume van hun krullen te behouden. Het is leuk, flirterig en neemt geen strakke krullen in beslag. Deze snede helpt je om je krul en hun volume te maximaliseren.

37) Korte en natuurlijke krullen met pony

Korte en natuurlijke krullen met pony

Deze gekrulde kinlengte snede zorgt voor een frame van zachte krullen rond je gezicht door een pony te gebruiken om echt een definitie toe te voegen. De hoeken van de korte krullen en pony vormen een soort raam dat helpt om de aandacht op je gezicht en nek te vestigen. Het is een perfect alternatief voor diegenen die hoofden willen draaien zonder groot of lang haar. Gemakkelijke stijl en onderhoud maken dit een perfecte selectie voor een drukke zomer.

38) Curled to Perfection Long Haircut

Curled To Perfection Long Haircut

Voor de momenten in het leven waarop een feestelijke vertoning vereist is, is dit de look waarvoor je wilt fotograferen. Het is het ultieme krullende kapsel voor lang haar met goed gedefinieerde krullen. Styling kan een beetje inspanning vergen, maar de reacties zullen de tijd en energie de moeite waard zijn. De gemengde lagen houden de vorm en het volume van die weelderige krullen plat.

39) Een overvloed aan flirterig gelaagde krullen

Een overvloed aan flirterig gelaagde krullen

Moedige lagen krullen die vallen waar ze willen, zouden de blik van deze zomer van 2018 misschien wel eens kunnen zijn. Het moderne kapsel zal je natuurlijke krul gebruiken om je zelfvertrouwen te stimuleren en je reeds gedenkwaardige aanwezigheid uit te breiden. Gelukkig voor degenen onder u die bereid zijn om deze groter-dan-leven-look aan te nemen, het is extreem ouderwets en kan worden aangekleed of opgemaakt zonder iets aan de werkelijke stijl van uw haar te veranderen.

40) Losse krullen in een lange bob

Losse krullen in een lange bob

Laat die bob over je schouders glijden, dames. Het uiterlijk van losse krullen en verlengde bob-hoeken vormen warme lijnen die de blikken omhoog trekken. Lineaire lagen in de bobsnit zorgen ervoor dat je medium krullende haar niet saai wordt. Je kunt ook het vermogen behouden om het naar boven of naar achteren te trekken als je dat wilt, door het iets langer te houden dan een normale bob.

41) Gehakte en kurkentrekker met meerdere lengtes

Gehakte en kurkentrekker met meerdere lengtes

Dikke, dikke lagen strakgewikkelde krullen geven je look een onverwacht episch tintje. Als je krullen dik en zwaar zijn, is dit een geweldige manier om een ​​beetje opluchting te bieden zonder terug te grijpen naar dezelfde oude lagen die alle anderen aan het doen zijn. De uit meerdere lagen bestaande lijnen van deze snit maken een gigantische indruk op al je eerste indrukken, dus bereid je voor op iedereen die je tegenkomt om je naam te onthouden.

42) Zachte krullen die ruw om de randen liggen

Zachte krullen die ruw zijn rond de randen

Ondiepe lagen aan het uiteinde van lange, uitgerekte krullen hebben een trendy uiterlijk dat er niet snel uitziet. Dit is een look die stijlvol is aan de meer subtiele kant van het spectrum, maar verwar niet die subtiliteit omdat je flauw bent. Dit is een look die kan verschuiven en veranderen zo vaak als je stijl doet.

43) Curly Modern Twist To The Disco Style

Curly Modern Twist To The Disco Style

Grijp je rolschaatsen en je korte broek, want deze krullende kapselstijl serveert de zomer van de jaren 70! De lagen van zachte, zachte krullen zorgen ervoor dat je klaar bent om de hele nacht te dansen. Het is geen stijl die veel inspanning vergt, dus het bijhouden van een stijl moet geen probleem zijn, vooral niet voor degenen onder u die een natuurlijke krul hebben. Dit is een kapsel voor krullend haar dat je zeker de schoonheid van de discobal van 2018 zal maken!

44) Hier-en-daar Zwerflust Kijk

Hier-en-daar Zwerflust Look

Ontspan en laat de bries deze zomer je haar stylen. De moeiteloosheid en flexibiliteit van deze gemakkelijke en coole kapsel maakt het de perfecte keuze voor uw vakantie reizen, weekenduitstapjes, of gewoon rondrijden in de stad met de top naar beneden. De wind laten waaien door de ruige lagen in je kroezige, krullende haar terwijl je op pad bent, is misschien net wat je nodig hebt om een ​​beetje leven in je stijl te ademen.

45) Betoverende berg van lagen en lengte

Betoverende berg van lagen en lengte

Als je grote krullende haar een onhandelbaar gedoe is geworden, kan deze snee je helpen de waanzin onder controle te houden. Het toevoegen van een reeks lagen en een pony kan het voor je haar gemakkelijker maken om mooi te leggen terwijl het zijn authentieke textuur behoudt. Deze snit zorgt ervoor dat je krullen vallen met een beetje meer geleide structuur dan wanneer ze allemaal dezelfde lengte zouden hebben.

46) Coy en subtiele lange krullen

Coy en subtiele lange krullen

Met lagen die beginnen bij de schouder en elkaar ontmoeten in een zacht punt, is dit een stijl die gepermanent en van nature krullend haar naar het volgende niveau van sierlijke verfijning kan brengen. Behalve dat het een betrouwbare stijl is voor wanneer je je haar laat zakken, geeft de lengte je voldoende ruimte om te werken als het op styling aankomt. Het demur gordijn van krullen ziet er even verbluffend uit wanneer het wordt teruggetrokken of gedraaid. Het is geheel aan jou.

47) Intens verleidelijke, klassiek sexy lokken

Intens verleidelijke, klassiek sexy lokken

Het maakt niet uit wat je haarkleur is, dit is een uitzonderlijk exotische en sensuele snit voor lang krullend haar. Lang gedefinieerde spiralen laten ze op het eerste gezicht om je vinger wikkelen. Je kunt zelfs snel het uiterlijk van lagen en diepte toevoegen met een zij- of diagonaal deel als je besluit dat je het wilt uitschakelen.

48) Verwarring van korte Vixen-krullen

Wirwar van korte Vixen-krullen

Als je problemen hebt met het definiëren van je grote krullen, wees dan nooit bang! Deze korte kutje je krullen vermengen zich in een stijlvolle bob die je spiralen vormt en geeft ze stijl. Het zal je ook koel houden als de dingen opwarmen door je haar van je nek te krijgen. Beklemtoon de krullende puinhoop niet, snijd hem in stukken en laat hem zien.

49) Lange fluisteren van zachte, zoete krullen

Lange fluisteren van zachte, zoete krullen

Worstel met vechten tegen de kroezen in je krullen? Geen probleem! Dit is een van de kapsels voor vrouwen die dat stukje kroes in een zachte, donzige look doet die schattig en trendy is. Neem je golven en verzacht ze met een beetje lengte en een paar lagen.

50) Fierce Coils Of Crazy Glamour

Fierce Coils Of Crazy Glamour

Maak je op voor de landingsbaan, ook al is die landingsbaan gewoon het trottoir. Deze veelheid van lagen en lengtes van strakke krullen vergen bijna geen enkele inspanning om kaken te laten vallen en aandacht te trekken. Bereid je voor om de mode-passie in mensen om je heen te inspireren als je voor deze glamoureuze krullende stijl kiest. Pas op voor de kracht van je krachtige haar!

Dynamite Curly Haircut-ideeën die ervoor zorgen dat ze stoppen en staren

Uw individuele stijl en smaak zijn net zo uniek als uw prachtige krullen. De textuur en persoonlijkheid van je haar moet iets zijn waar je trots op bent terwijl je nog steeds iets bent dat je bij kunt houden. Wanneer u tussen alle soorten kniphoeken, lagen, stijlen en lengtes beslist, moet u rekening houden met de eisen van uw leven. Kies geen stijl die te veel van je vraagt ​​als je een volle agenda hebt en kies geen laag onderhoud als je wilt experimenteren met verschillende stijlen. Wat je ook kiest, wees er zeker van dat het een look is die 100% jou is.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir