40 beste bruidskapsels voor lang haar 2019

Er is veel te zeggen over het kiezen van het juiste kapsel voor uw grote dag. Sterker nog, als je een van die bruiden bent die haar haar heeft laten groeien voor de gelegenheid. Hiervoor zul je willen bladeren door een reeks bruiloftskapsels voor lang haar. Er zijn zoveel mooie manieren om lange en overvloedige lokken te stylen, om er maar een paar te noemen.

Zeer stijlvolle bruiloft chignons

De stijlvolle chignon die het haar van het gezicht naar de achterkant van de nek trekt, is een prachtig bruidskapsel. Deze stijlklassieker kan op een aantal manieren worden gedaan en inspireert veel haarideeën voor bruiloften. Het is bijna onmogelijk om een ​​chignon verkeerd te stylen. Al met al is dit tijdloze kapsel elegant, verfijnd en kan het voor elke gelegenheid worden uitgetrokken.

Je moet ook je jurk en je ontvangstlocatie overwegen bij het kiezen van het kapsel. Bruiloftopnames voor lang haar zijn goed voor buitenrecepties, omdat ze tijdens de hele huwelijksdag het haaronderhoud minimaliseren. Haarvlechtkapsel zou er bijzonder fraai uitzien met een trouwjurk met één schouder.

Maak je chignon los door voor een broodje te gaan met een zijgevechte pony voor een volledig romantische ‘do. Het zijwaarts geveegde knotje is nog mooier als het wordt gecombineerd met een grote bloem. Als je je chignon wilt transformeren van iets heel formeels en in een boho-chic opsteekkapsel, maak dan een gevlochten hoofdband over de haarlijn. Laat je bruidsmeisjes hun haar op een vergelijkbare manier stylen.

Deskundige tips voor een stijlvolle bruidskroon:

 • Een manier om een ​​chignon te stylen, is om een ​​bloem of twee op te nemen juist op het punt waar het haar wordt teruggetrokken. Het voegt een delicaat uiterlijk toe aan een al onberispelijke stijl.
 • Een andere stijl die er geweldig uit kan zien met een chignon is een hoofdband of een tiara. Een schitterend stuk dat zich comfortabel op het hoofd bevindt om een ​​fantastische look af te maken.
 • Een bruid die al een pony heeft, kan ervoor kiezen om ze in de knot te steken of ze te laten vallen. Er zijn hier geen harde regels en het toevoegen van een piekerige pony aan je knot kan schattig en onverwacht zijn.

Over Trend Waterfall-vlechten voor lang haar

Leuke en trendy waterval vlechten zijn een van de vele geweldige bruiloftskapsels voor lang haar. Er zijn echter tal van manieren om deze specifieke vlecht te stylen, elk even fantastisch. Elke bruid die uit haar haar groeit of haaruitbreidingen gebruikt, moet blij zijn met deze stijl. Bovendien zien watervalvlechten er dromerig en zelfs etherisch uit bij lang haar. Dit is ook een echt magische stijl en zou geschikt zijn voor elke viering van liefde.

 • Deskundige tips voor een perfecte gevlochten kapsel met waterval:
  • Sommige bruiden kiezen een watervaldraaiing over een vlecht. Een twist is iets eenvoudiger dan een vlecht en geeft het haar een onregelmatige look.
  • Je kunt er ook voor kiezen om krullen aan je watervalvlechten toe te voegen, zodat het haar niet recht valt. Het toevoegen van krullen aan je watervalvlechten geeft het haar een extra stuiter en glans.
  • Je kunt er ook voor kiezen om je waterval vlechten cascade cascade zodat ze vallen in het haar, in plaats van de klassieke waterval.

Over het algemeen zijn er vrij veel trouwerijopnames voor lang haar die bijdragen aan geweldige haarstijlen. Misschien wilt u die lengte wel even laten zien met prachtige half-up-half-downstijlen. En door haar op en neer te splitsen opent u deuren naar tal van stijlopties. Er zijn verschillende manieren om lang haar op deze manier te stylen; absoluut prachtig.

Deskundige tips voor een perfect half omhoog half omlaag kapsel:

 • Er zijn een overvloed aan tips voor het kweken van mooie bruilofts haar. Ook, met de juiste hoeveelheid weelderigheid, kun je een gedraaide kruin van je haar maken. Dit geeft je je eigen haar halo voor je half opgaande haarstijl.
 • Halve vlechten zijn ook een mooie manier om de helft van de helft naar beneden te stylen voor een bruiloft. De vlechten vormen ook een perfect anker voor je bruidssluier.
 • Kleine vlechten voor de opgestoken haar terwijl de rest van het haar naar beneden valt, is een andere mooie helft van de helft naar beneden stijl. Voeg een kleine tiara toe aan de look en je hebt een perfecte foto. Trendy Fishtails & vlechten Kapsels

Trendy fishtails & vlechten kapsels

Fishtail vlechten is de nieuwe “it” bruids vlecht kapsel. De vlechten zijn prachtig ingewikkeld en gestyled terwijl ze er natuurlijk uitzien en nooit, nooit overdreven zijn. Een fishtail of een eenvoudige zijvlecht kan ook worden versierd met florale kronen of een kopstuk.

Deskundige tips voor perfecte bruidsvlechten:

 • Een bruid kan kiezen voor een gewone fishtail-vlecht of die eenvoudige lange lange vlecht op haar rug. Dit is eenvoudig en begrijpelijk. Misschien wilt u iets voorspelbaars voor zo’n speciale gelegenheid.
 • Voor bruiden die willen pronken met hun rug in een backless-nummer, kunnen ze een side-sweep kiezen. Hiervoor is een zijvlecht of visstaart geschikt.
 • Een omslachtige paardenstaart voor de vlecht of fishtail is een andere creatieve en mooie manier om te gaan. Dit interessante kapsel zou op zichzelf compleet zijn zonder een haarstukje of tiara.

Helemaal geobsedeerd met bloemkronen

We zijn gewoon geobsedeerd met bloemkronen. Als u bloemen in uw haar wilt dragen, waarom combineert u ze dan niet met een prachtige bruidsvlecht. Zowel de bloemenkroon als de vlecht kunnen zo sierlijk of uitgebreid zijn als u maar wilt. Deze combinatie is perfect voor een grillige bruiloft en is heel leuk om te matchen met je bruidsmeisjes.

Tips van experts:

 • Als je met bloemkronen gaat, houd je kapsel eenvoudig. Bloemen voegen de eigen kleur al toe aan een al heldere dag.
 • Denk aan je boeket. Je wilt niet dat de kleuren in je bloemkroon botsen met die van je boeket. Dus denk eraan te matchen.
 • De bloemenkroon is een mooi accessoire voor de zorgeloze bruid. Of je nu een opgestoken haar maakt of je haar uittrekt, kies de meest comfortabele hoek om je kruin neer te strijken. Je wilt dat het mooi is, maar je wilt ook dat het de hele dag meegaat.

Zachte golven en mooie krullen Bruids kapsels

Wees creatief en combineer een paar verschillende kapsels voor een look die jij beslist hebt. Vlechten passen bijvoorbeeld heel goed bij zachte krullen voor een meer ontspannen look die perfect is voor een bruiloft in rustieke of boho-thema’s.

Als je niet de haarlengte hebt voor een van deze kapsels, wil dat nog niet zeggen dat alles verloren is. Het gebruik van hairextensions is enorm populair onder bruiden om de gewenste droomlook te creëren. Als je gewoon wat meer lengte wilt, lees dan tips voor het kweken van mooie trouwdagharen.

Tips van experts:

 • Losse en getextureerde golven geven een bruid een elegante en verfijnde uitstraling op haar grote dag. Dit kan worden aangevuld met een baret of sieraden voor de afwerking.
 • Slordige en geplaagde krullen kunnen je een etherische blik geven. Deze moeiteloos ogende stijl is comfortabel en geweldig voor haar met lengte en volume.
 • Krullende bruiloftskapsels voor lang haar zien er geweldig uit met een klein tiara of sprankelend haarstuk dat opzij of in het midden is weggestopt. Iets solide om de vallende krullen te contrasteren.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir