35 HALF HALF NAAR BOVEN HUWELIJK HAIRSTYLES IDEEËN

Een half-op-een-laag-half-huwelijkskapsel is een perfecte optie die iets biedt tussen een romantische updo en een chique ‘do’. We verzamelden alleen de beste ideeën voor half tot half neergaande kapsels die er perfect uit zouden zien, of je nu voor klassiek, boho of vintage bruiloftthema gaat. Zorg voor verbluffende krullen en vertrouw erop dat je kapsel op zijn plaats blijft tijdens de laatste dans.

Heeft u moeite om te kiezen tussen een elegante down-do en een romantische ervaring voor uw wandeling door het gangpad? Haal het beste uit beide werelden met een glamoureuze half-tot-half-do-do. Deze trending hairstyles werken met alle lengtes van haar en passen perfect bij elk thema. We hebben de beste ideeën voor het maken van kapsels voor de helft van de helft van de haarstijl. Klik door om ze allemaal te bekijken.

Foto 1-6: Half-Up Half Down-kapsels

Half tot half neer vallende kapsels in combinatie met krullen voegt volume en zoveel schoonheid toe. Voor bruiden die dromen van dat klassieke sprookje lopen door het gangpad, dit is de perfecte look. Trapsgewijze krullen omlijsten de gezichts- en halslijn op de zachtste manier en zien er heel natuurlijk uit tegen de kant en het satijn van een klassieke bruidsjurk met A-frame.

Foto 7-12: Half tot half omlaag kapsels

Halfhoog opgemaakt bruiloft haar is een elegante keuze voor elke stijl van een jurk. Boheemse, rustieke, vintage en klassieke bruidsjurken zien er allemaal spectaculair uit als ze worden vergezeld door de helft van de helft naar beneden. Alle variaties van satijn, chiffon, crinoline en taffeta zien er nog beter uit als ze worden gecombineerd met dit prachtige bruidskapsel.

Foto 13-18: Halve kapsels voor de helft tot halverwege

Het toevoegen van volume en textuur aan de helft van de helft naar beneden bruiloft haar is een eitje. Lus in een paardenstaart of weven in een paar vlechten om dit kapsel pop. Meerdere kleine vlechten, een grote halo-vlecht en alle andere vlechtwerk tussen werkwonderen in met half op de helft van de bruiloftskapsels. Probeer meer dan één stijl uit om degene te vinden die bij jou en de jurk past.

Foto 19-24: Half-up half-neer bruiloftskapsels

Fijne sieraden zoals diamanten hangers of handgemaakte parels zijn de beste accessoires om te combineren met de half-up-half-down stijl. Deze blik laat tegelijkertijd je gezicht zien terwijl je voorzichtig van je schouders valt. Doordachte oorbellen en kettingen zoals deze, of een sierlijke kam of speld zullen echt helpen om de hele perfecte-bruid-look samen te trekken.

Foto 25-30: Half tot half omlaag kapsels

Bruiden met pony zullen dol zijn op de opties die half tot half in de kapsels op tafel komen. Deze look combineert de onschuldige en zachte uitstraling die dikke pony met elegantie, volume en textuur met zich meebrengt. Een flinke ketting, tiara’s en sierlijke haarstokken passen het beste bij deze bruilofts haarstijl.

Foto 31-36: Half tot half omlaag kapsels

Halverwege half naar beneden bruilofthaar en accessoires zijn een match made in heaven. Halo’s, tiaras, spelden, kammen, halskettingen en oorbellen lijken met dit kapsel te werken als een kunstwerk. Dit brengt lagen van tederheid naar de algehele bruiloft look.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir