35 GEVLOCHTEN HAAR IDEEEN DIE U ZULT LIEFEN

Met zoveel verschillende thema’s om uit te kiezen, kan het moeilijk worden om het uiterlijk op het kapsel te bepalen dat het beste werkt voor je wandeling door het gangpad. Om te beginnen aan je beslissingsreis denk je aan vlechten! Met duizenden opties om uit te kiezen en steeds populairder te worden, is gevlochten bruiloftshaar een goede optie om mee te beginnen. Gevlochten haar doet wonderen met bijna elk thema zoals boho, klassiek, rustiek en nog veel meer. Deze lijst leidt je door de meest trendy vlechten van vandaag.

Foto 1-6: Gevlochten Updo & Half Up Braids

Voor de bruid op zoek naar de meest sierlijke kapsel mogelijk, leg ze samen! Halve opsteekkapsels zijn standalone prachtig. Vlechten zijn veelzijdig en passen in elke scène. Het combineren van deze twee looks levert verbluffende resultaten op. Langharige bruiden kunnen gemakkelijker experimenteren met alle twist- en weave-opties, maar deze stijl biedt zowel kort als medium haar.

Foto 7-12 Rommelige vlechten

Slordige vlechten zijn de perfecte manier om een ​​klassiek thema-huwelijk te moderniseren. Traditionele japonnen in traditionele locaties krijgen een verfrissende update met rommelige vlechten geweven samen met kostbare pinnen, kammen en andere accessoires. Hoewel niet zo netjes en opgeruimd als een strak getrokken vlecht, is er gewoon iets bijzonders aan rommelige vlechten dat er zo natuurlijk mooi uitziet. Elke vrouw draagt ​​deze look anders, wat perfect is voor bruiden die willen dat hun bruidsfeest het thema volgt.

Foto 13-18: Krullend half opgestoken met vlechten

Krullende halve opgestoken kleuren zijn een groeiende trend, en met een goede reden. Deze prachtige bruiloft haarstijl paren weelderige golven met een verscheidenheid aan rechte, zij-en waterval vlechten. Niet elke kapsel past bij elke bruidsjurk, maar deze look komt zeker in de buurt. Deze stijl past bij alle soorten jurken, ongeacht het thema, de snit of de kleur, en complimenteert alle soorten stoffen en texturen. Denk aan je jurk, je schoenen, je locatie en je thema en je zult bijna zeker een perfecte match vinden met deze bruidskapseloptie.

Foto 19-24: zijwaarts geveegde paardenstaart met accentvlecht

Zelfs een eenvoudige vlecht kan zorgen voor de perfecte bruidskapselstijl. Zijwaartse ponystaarten kunnen los of strak zijn en strategisch worden gedragen om blootgestelde schouders of open rug te benadrukken. Het toevoegen van een accentvlecht, met veel of slechts een paar, heeft de afgelopen jaren niet veel aandacht gekregen, maar maakt snel een comeback. Deze look werd opnieuw geïntroduceerd als een populaire trouwstijl in bohemien huwelijksceremonies en is snel uitgegroeid tot in vele verschillende thema’s.

Foto 25-30: Gevlochten bruiloftshaar met hoofddeksels en bloemkronen

Bruilofthaar in boho en rustieke thema-bruiloften werken vooral goed met vlechten. Boho en Rustieke thema’s staan ​​in het teken van de natuur en eenvoud, en vlechten passen precies hier. Het toevoegen van bloemkronen, kammen, tiara’s en andere hoofddeksels is een stijlvolle manier om romantische flair toe te voegen aan gevlochten bruids haar.

Foto 31-35: Prachtige vlechten

Vlechten zijn de afgelopen jaren weer in trend gekomen en met zoveel interessante vlechtopties is het geen wonder. De combinatie van vlechten en opsteekkapsels werkt met de meeste locaties en thema’s, werkt met de meeste jurken en stoffen. Breng foto’s van uw ensemble en een open geest naar uw haarstylist. Je vindt het allebei leuk om de perfecte look te vinden!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir