35 eenvoudige gevlochten kapsels glorieuze lang haar ideeën

Vlecht je lange haar met deze eenvoudige gevlochten kapsels

Je hebt zeker onze gemakkelijk gevlochten kapsels nodig als je gezegend bent met lange lokken op de haarafdeling. Heeft u iets creatievers nodig dan een gewone paardenstaart? Vind vlechten ingewikkeld? Deze collectie zal indruk op je maken en je anders laten zien.

Gemakkelijke gevlochten kapsels voor lang haar

Gewoon oefenen en haar vlechten – het is geen soort van raketwetenschap. Een boho-stijl is waarschijnlijk het beste om mee te beginnen. Het impliceert de combinatie van los haar en kleine vlechten met wendingen en krullen.

Vind je look voor blond haar

Je ziet er prachtig uit met gevlochten haar. Probeer zijvlechten, mogelijk vissenstaarten. Een newbie zal het helemaal af maken. Steek wat strengen uit de zijkanten voor rommel.

Gemakkelijke gevlochten kapsels voor een verbluffende look

Een andere hack voor beginners is om vlechten in paardenstaarten op te nemen. Vergeet niet om je vlecht los te maken en wat texturiserende spray toe te voegen om het rommelig en leuk te maken.

Paardenstaart ideeën voor eenvoudig gevlochten kapsels

Een andere truc voor beginners is om volume te maken bij de wortels, een visstaart onderaan te maken en de eenvoudigste vlecht te maken. Voeg wat rommeligheid toe. Deze Franse stijl is chic.

Vlechten in dagelijkse stijl

Voor een meer casual optie om dagelijks te dragen, probeer een normale of omgekeerde Franse vlecht. Het is gemakkelijk om te trekken, comfortabel om te dragen en werkt netjes met casual outfits.

Leuke en eenvoudige gevlochten kapsels

Voeg een accessoire toe om wat uniekheid aan je look toe te voegen. Ze zien er super schattig samen met vlechten. De schattigste vlechten kunnen worden gevlochten op basis van losse krullen.

Gemakkelijk opgestoken haarstijlen

Met deze eenvoudige updo-ideeën ziet u er schattig en schattig uit.

Gemakkelijke strandvlechten

Gevlochten kapsels zijn perfect voor elk evenement, zelfs wanneer u net uit het zwembad stapt en iets snel met uw haar moet doen.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir