30 CHIC EN GEMAKKELIJKE HUWELIJKSHARSTJES

Uw bruiloftsgast heeft met alle zekerheid een gevarieerde variëteit aan haar. Hiermee komt een beperkt aantal opties als het gaat om stijlrichting. Probeer het eenvoudig te houden voor de beste fotoshootresultaten. Sommige kapsels voor bruiloftsgasten kunnen worden beperkt door tijd en geld, waardoor het niet lukt om de perfecte bruiloftskapsels samen te stellen. Maar u wilt nog steeds een uniforme look voor het fotoalbum. Door het simpel te houden, kan dit helpen. Onze galerij heeft tonnen snelle en eenvoudige voorbeelden voor elke gast op uw feest.

Foto 1-6: Half-up kapsels voor bruiloftsgasten

Half-up-kapsels zullen uw gasten van veel gewaardeerde veelzijdigheid voorzien. Formele gasten kunnen profiteren van dit thema met strakke vlechten terwijl meer gasten in vrije vorm elegante krullen kunnen aanbreken. Deze look werkt goed met allerlei haarkwaliteiten, zoals haar van midden en lang, dun en dik. De helft-omhoog optie doet ook wonderen met elke kledingstijl. Of je bruiloft nu in een kerk, een zaal of op het strand plaatsvindt, foto’s van je gasten zullen prachtig zijn met een half-tot-half thema.

Foto 7-12: Gastenkapsels voor lange huwelijksfeesten met vlechten

Als de overgrote meerderheid van de dames tijdens je ceremonie lang haar draagt, overweeg dan om vlechtjes als thema voor je feest te kiezen. Vlechten zijn prachtig met elke locatie en elke jurk. Je gasten zullen zich gemakkelijk kunnen voorbereiden terwijl ze hun jurk matchen met fishtail, hollandse en ondersteboven vlechten. Uw fotograaf zal zich uitstekend vermaken met het vastleggen van alle wendingen, bochten en textuur die samengaan met vlechtwerken.

Het simpel houden is de moraal van het verhaal, en er is geen eenvoudige look dan de klassieke versie. Sommige gasten zullen genieten van het lange proces van ingewikkelde nek-skimming wendingen, terwijl anderen van je zullen houden voor de snelle en gemakkelijke gevlochten top-knoop optie. Andere gasten vallen precies in het midden. Het beste aan de updo-themaoptie is dat je je gasten zelf kunt laten beslissen terwijl ze nog steeds kunnen rekenen op een geweldige fotoshoot voor het trouwalbum.

Foto 19-24: vriendelijke ideeën met accessoires

Foto 25-30: Mooie ideeën voor een kapper voor huwelijksgasten

In plaats van een stijl aan te vragen, eis je romantiek. Fishtail vlechten, watervallen en up-do’s hebben visueel weinig gemeen, maar het heeft wel een rode draad: liefde. Je gasten vertellen “jij doet” is misschien wel de absoluut beste optie. Hoewel ze uw themawensen respecteren, zijn ze multi-generaties, hebben ze hun eigen uiterlijk en hebben ze hun eigen stijl. De beste fotoshoots vangen je vrienden en familie op zoals ze echt zijn. Als u regels en beperkingen voor het ontwerpen van aanwijzingen verwijdert, krijgt u fotoherinneringen van de gasten van wie u houdt.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir