26 ELEGANTE MANIEREN OM DE ZIJDEKSEL TE STIJGEN VOOR LANG HAAR

Zijvlecht is een reddingsvest in elke situatie voor lang haar. Levenloze lange lokken? Vlechten zijn een ultiem antwoord. Deze geweldige ideeën zullen elke Rapunzel redden en haar look opvrolijken. Veel vrouwen dragen geen vlechten omdat ze denken dat ze er kinderachtig uitzien. Onze collectie zal u bewijzen dat ze elegant genoeg kunnen zijn om ze op kantoor te dragen.

Top gevlochten kapsels door Emily Rose

Je kunt absoluut niet verliefd worden op kapsels die Emily Rose Hannon rijkelijk met ons deelt. De waarheid is dat als je er elegant, vrouwelijk uit wilt zien, een vleugje zachte boho-vibes een ongelooflijk effect op je stijl zal hebben. Nadat je naar deze ideeën hebt gekeken, zul je je realiseren dat schoonheid geen beperkingen kent, net als de oude vlechten. Je kunt de bovenkant van je hoofd vlechten, een klein gevlochten accessoire creëren dat eruitziet als een echte kroon, een volledige vlechting krijgen, aan de zijkant gevlochten of eenvoudig wat draden vlechten om wat charme toe te voegen aan je mooie dagelijkse haarstijl.

Elegante kroonvlechten

Een kroonvlecht is verfijnd en elegant. Het is ook super comfortabel om te dragen. Alle haar is omhoog en niets hindert je. Perfect voor de drukke dag van een moderne vrouw. Het kan ook dienen als basis voor een bruidskapsel. Voeg een accessoire toe.

Franse vlechten aan de zijkant

Franse vlechten kunnen een zelfstandig haar zijn ‘doe maar men kan het ook toevoegen aan los haar om uw’ meer interessant te maken. Maak een zijdeel en begin aan de zijkant een Franse vlecht te maken. Voor een meer romantische look, maak enkele krullen met een krultang.

Super Cool gevlochten kapsels

Vlechten zien er super cool uit op haar met een ombre, een balayage of een opvallende kleur zoals blauw of groen. Het creëert meer dimensie en beweging. Vergeet niet om wat strengen uit je vlecht te trekken om het een beetje moeiteloos te maken.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir