21 mooie ideeën voor trouwcursussen voor bruiden

Het creëren van de perfecte bruiloft look gaat over meer dan alleen het haar en de jurk. De kleine afwerking zoals spijkers zijn net zo belangrijk. Daarom hebben we een lijst samengesteld van de 21 beste ideeën voor bruiloftspedicure. Elk van deze ideeën zal ervoor zorgen dat je er goed uitziet en je goed voelt op je grote dag. Er is een ontwerp voor elke bruid, van glam-glitter tot bloemenkunst.

1. Franse pedicure met kristallen

Eerst hebben we een Franse pedicure die een beetje een make-over heeft gehad. Deze pedi heeft de klassieke look met een nagel met kristalaccent. Deze sprankelende extra geeft je nagels een speciale finishing touch die perfect is voor een bruiloft. Draag schoenen met open neus om te pronken met een elegante pedicure als deze.

2. Glitter pedicure

Niets zegt speciale gelegenheid zoals glitter! Dus geef je teennagels wat sprankeling met een glitterpolish. Je zou elke kleur kunnen hebben, maar een zilveren zoals deze of goud zou perfect zijn. Deze kleuren zijn glamoureus en passen bij elke jurk en schoen. Glitterpolijstmiddelen zijn een eenvoudige manier om thuis een stijlvolle look te creëren.

3. Zeg dat ik Nail Art doe

Op zoek naar nailart die uniek en creatief is? Dan hebben we precies dat ding gevonden! Deze Franse pedicure heeft een accentnagel met de woorden “ik doe”. Een ontwerp als dit is perfect voor een bruid! Het is een leuk pedicure-idee waar iedereen van zal houden. Het juweeltje eindigt prachtig van de pedi.

4. Strandhuwelijkspedicure

Als u een strand- of zomerbruiloft plant, is een dergelijke pedicure perfect. Dit ontwerp heeft een traditioneel wit polijstmiddel met een florale accentnagel. De bloem heeft een tropische uitstraling. Nagelkunst zoals deze kan in elke gewenste kleur worden gedaan en ziet er prachtig uit met schoenen of op blote voeten.

5. Pretty Gem Pedicure

Onze volgende keuze is stijlvol, vrouwelijk en mooi. Deze pedicure heeft een schattig kleurenpalet met edelstenen en een iriserend ontwerp. Zo’n pedicure is trendy en past bij elke schoen. Je zou kunst zo opnieuw kunnen maken met elke kleur die bij je bruidslook past.

6. Elegante bloemen Nail Art

Bloemmotieven zijn populair voor bruiloft pedicures en met deze prachtige nail art kunnen we zien waarom. Deze pedi heeft prachtige witte bloemen met edelstenen in het midden. Zo’n nail art zou er bij elke bruid prachtig uitzien. De bruidsmeisjes kunnen dit zelfs hebben met verschillende gekleurde bloemen.

7. Gouden glitter

Bij het kiezen van kleuren voor je bruidsmani en pedi, is goud een prachtige keuze. Het is een kleur die elegantie en glamour zegt. Als je erover denkt om goud te hebben, overweeg dan om goud te schitteren! De glitter is perfect voor een trouwdag en het zal je schoenen perfect complimenteren.

8. Pink Pedi

Voeg een vleugje kleur toe aan je trouwstijl met een roze pedicure zoals deze. Deze geweldige roze tint ziet er prachtig uit bij elke schoen. De kristallen zijn een extra speciale afwerking, perfect voor uw grote dag. Je zou zelfs teenringen zoals deze kunnen dragen voor een trendy bruidsstijl.

9. Elegante accentnagel

Deze volgende keuze heeft een wit kantontwerp en kristallen. Wat wil je nog meer voor een bruidspedi? Zo’n pedicure is elegant, traditioneel en stijlvol. Het zou geschikt zijn voor elke jurk en schoenen. Je zou nail art zelfs zo kunnen hebben als mani en pedi, het zou er prachtig uitzien op zowel de vingers als de tenen.

10. Trendy Franse pedicure

Hier is nog een voorbeeld van hoe je de klassieke Franse pedicure door elkaar kunt halen. Deze bevat korte en eenvoudige nagels met één accentontwerp. De accentkunst heeft zilveren edelstenen die langs de onderkant van de nagel zitten. Je zou zoiets met elk edelsteen of kristal opnieuw kunnen creëren.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir