21 Ideeën van stijlvolle haargolven voor elke dag

Mooie haargolven om iedereen te verbazen

Haargolven moeten er natuurlijk uitzien – het is de regel nummer één dit seizoen. Om deze look te krijgen, breng je niet veel conditioner aan bij het wassen van het haar. Conditioner kan je haar verzwaren en het moet licht zijn om in de schattigste golven te worden gevormd. Droog je haar met behulp van een handdoek en spritz zijn uiteinden met een niet-kleverige spray. De wortels mogen niet worden ingespoten. Laat je haar aan de lucht drogen voor het geval je een losse en natuurlijke uitstraling wilt.

Haargolven Ideeën

Golven worden beschouwd als vrij gemakkelijke kapsels voor lang haar. Zelfs als je haar van nature recht is, kun je het ‘s nachts golvend maken. Breng gewoon een cosmetisch product van uw keuze aan, vlecht uw haar en ga slapen. Het zal ‘s ochtends golvend zijn.

Haargolven Ideeën

Haargolven Ideeën

Haargolven Ideeën

En als u geen amateur bent in vlechten, kunt u gevlochten opsteekkapsels proberen – de meest elegante gevlochten kapsels. Het is een geweldige manier om je haarroutine te verfraaien. Iedereen zal van deze prachtige look houden.

Haargolven Ideeën

En weet je dat het mogelijk is om ideale golven te creëren met behulp van een stijltang? Er zijn verschillende technieken om dit te bereiken. Maak bijvoorbeeld een eenvoudige vlecht en zet deze vast met elastiek.

Mooie haargolven:

Neem vervolgens een steiltang en laat deze meerdere keren over de vlecht lopen. Ontvankelijk en zie mooie strandachtige golven. Vergeet niet om een ​​hittebeschermer aan te brengen voordat u uw stijltang gebruikt om het risico tot een minimum te beperken.

Hollywood-golven

Of bereik super-schattige golven in de vorm van “S.” Neem een ​​haarlok en begin met het laten vallen van het midden in een stijltang om de 1-ste bocht te krijgen. Maak nu een sectie met een “S” -vorm.

Leuke krullende kapsels

Klem dit gedeelte vervolgens vast met een stijltang op de plaats waar “S” ronddraait. Herhaal dit proces helemaal aan het einde. Met deze methode lijken uw golven zorgeloos, wat ideaal is voor elke dag.

Sexy golven voor dames

Breng gewoon zeezoutspray aan op je natte haar en vinger kam je lokken tijdens het föhnen. En voila, de sexy strandgolven zijn klaar!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir