15 STYLING OPTIES VOOR EEN CROWN BRAID

Draag een Crown Braid om Elegant te verschijnen

Dames, een kroonvlecht kapsel is precies wat je nodig hebt om te beheersen voor je volgende date. Dit kapsel heeft een romantische uitstraling, waardoor het ideaal is voor een avondje uit met je partner. Je bae zal dol zijn op hoe je eruit ziet! En hier kun je de mooiste manieren bekijken om deze vlecht te stylen. Onze ideeën zullen je helpen om je op het volgende niveau prachtig te voelen.

De High Crown Braid-kapsel

Dergelijke haarstijlen kunnen worden gemaakt met verschillende soorten vlechten. Stylisten wijzen erop dat deze kapsels zelfs met normale vlechten kunnen worden nagemaakt. Dus zelfs een amateur kan het doen.

Romantisch Crown Braid kapsel voor een date

Maar de basislook betreft natuurlijk meer ingewikkelde Franse vlechten. En wat de haarlengte betreft, dit vereist schouderlengte tot langer haar. Laten we dus bespreken wat we moeten beginnen.

Half Crown Braid voor lang en medium haar

Eerst moet je beslissen of je wilt dat dit kapsel glad of rommelig is. Als u kiest voor een rommelige uitstraling, zijn geen extra stappen vereist. Als je wilt dat het glad is, begin dan met het rechtmaken van je haar.

Probeer deze kant-en-klaar-haarstijlen om eruit te zien als Business Lady

Spritz je haar met hittebeschermer en maak het recht met behulp van een krultang. Breng vervolgens stylingmousse aan voor een betere hanteerbaarheid en houdbaarheid. Kam het haar nu naar een van de zijkanten.

Crown Braids die je kunt doen in 10 minuten

Verdeel het in twee strengen en zorg ervoor dat ze gelijk zijn. Houd elke draad apart in uw handen. Nu kunt u beginnen met Frans vlechten. Aan het einde, schik je vlecht rond het hoofd in een vorm van een kroon en zet je hem vast met haarlak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir